dilluns, 11 de maig del 2009

Publicaré materiales inéditos del ALPI referidos al País Valenciano. Se trata de partes de la tesis doctoral que presenté en la Universidad de Valencia en 2001, bajo el título Atlas Lingüístico de de la Península Ibérica (ALPI): edició i estudi del País Valencià.

Empiezo por la palabra "frente", núm. 12, cuestionario I (Fonética y Morfosintaxis).

Espero que os guste.






3 comentaris:

  1. Acabe de descobrir este blog i em sembla una iniciativa magnífica. Crec que Navarro i Tomás i l'ALPI són una referència bàsica per a qualsevol persona interessada en dialectologia i en lingüística general. A més, el blog ve de la mà d'un expert en el terma, cosa que el fa encara més valuós. Així que enhorabona i endavant! I anirem llegint-lo.

    Vaig escoltar la teua comunicació dins de les darreres Jornades de Toponímia de Xàtiva, que em van semblar força interessants. En el meu blog (www.languagecontinuity.blogspot.com) vaig publicar una breu entrada en anglés sobre l'esdeveniment. Abans o després parlaré també de l'ALPI en el meu blog.

    ResponElimina
  2. Hola, Jesús,
    Moltes gràcies pel teu comentari. La veritat és que no voldria ser massa ambiciós amb açò del blog, perquè de moment voldria que eixira publicat el llibre de l'epistolari entre els actants de l'ALPI i també la publicació de la meua tesi doctoral, però em sembla que això va per a llarg.
    Per això he creat este lloc "internacional", on voldria anar avançant informació.
    Docns el que dic, gràcies per llegir-me i per comentar, que això m'anima a tirar avant.
    Salutacions cordials.
    VGP

    ResponElimina